söndag 3 maj 2009

Så här efter två veckor och första gänget iland kastat och det nya gästerna ombord börjar allt åter kännas som hemma här ombord. Livet har sin gilla gång och flyter på som sig bör, enda att klaga på är att vi avlöser varandra med förkylningar ombord.

Veckans största upptäckt är att England mot alla mina fördomar och odds är rätt vackert. Har sett flertalet ställen som man nästan kunnat tänka sig att bo på. Så någonstans är det kanske inte det U-Land som man lärt sig att det är på tankbåtsbesök. Scilly Islands är riktigt vackert om inte annat, känns inte alls som att man är kvar i europa, framför allt inte när solen ligger på. Då skulle det kunna vara vilken karibisk ö som helst med sina långa vita sandstränder.. om man kisar lite med ögonen. Men sen kommer dimman och regnet och man blir så där skönt lagom bitter som man bara blir av engelskt väder.

Dagens blider är en anka och en tjurkalv från scilly, roligare än så blir det inte med ett internet som är segare än pensionererna ombord. blev bara en anka för jag tröttnar på att vänta nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar