tisdag 27 januari 2009

Pilippinoislands velly nice!

Ar sedan i sondag morgon pa Filippinerna, som ni troligen vet. Efter en natt flygresa pa blott 12h fran amsterdam landade jag och min klass ater i varmen. Borjar snart kanna mig van vid den nu, varmen. Galler bara att gora allt lite langsammare.

Forsta vi gjorde, efter att vi checkat in pa Makati Palace Hotell, later fint, ar helt okej standard, men ligger i RedLight distrikt.. Okej att man ar sjoman och alla har sina fordomar mot oss. Men det ar inte riktigt min tepase. Hur som helst sa ar det som i Havana, det finns mycket gammla vita man med en eller fler sma sota flickor under armen.

Som bast ar vi nyss hemkommna fran PTC-shipmanagement, var ett mycket trevligt och givande besok. Uppenbarligen vacker vi ratt mycket uppseende och det verkar som att det ar en ratt stor grej att vi kommer pa besok, mycket VDn som snackar och mycket fota, handslag, matbjudningar mm mm mm mm mm. Ar ju forsta klassen som vart pa filippinerna, sa sa konstigt kanske det inte ar. Forutom PTC har vi vart pa ett collage for maskinister, blev runtvisade pa skolan i san Gunilla anda, fick manga flashbacks fran gymnasietiden. Men trevligt hade vi.

Ber om ursakt, orkar inte skriva mer pga jetlag, eller det ar det vi enats om att kalla det for, bakfyllan. Ska ta en valfortjant powernap nu.

Statuscheck

30 grader
10kr for pilsnern
viagra i stallet for cigarrer (som saljs pa gatan)
lite solande, inget badande
Magen mar bra
Inga skandaler utav storre slag

Imorgon kvall aker vi till Cebu, da blir det sola och bada av. Harligt att vara pa studieresa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar